Aytül Akal’la Birlikte,  Çok Satanlar,  İlk Gençlik,  İlkokul 4. Sınıf,  Kitaplar,  Ortaokul 1. Sınıf,  Ortaokul 2. Sınıf,  Roman,  Tudem Yayınevi

KAYIP KİTAPLIKTAKİ İSKELET

Arkeolojik arka planıyla bir solukta okunan, keyifli ve kitabın sonundaki fotoğraf albümüyle de bir o kadar öğretici bir roman.

Aytül Akal ve Mavisel Yener, yıllar önce başlattıkları ikili şiir oyunlarını sürükleyici bir romanla bir adım daha ileriye taşıyorlar!

Özgürlüğüne düşkün Ceylan, küçük kedisi Efes, yaşlı kaplumbağa Kapkap, yardımsever köpek Çelimsiz ve Ceylan’ın hoşlandığı çocuk Ali çevresinde şekillenen sürükleyici bu roman, olay örgüsünün ara satırlarına tarihsel bilgiler de eklemeyi ihmal etmemiş.

Kayıp Kitaplıktaki İskelet, çok yönlü bir keşif öyküsü aslında: Ceylan’ın Ali’ye karşı filizlenmeye başlayan duyguları, Efes’in aniden ortadan kayboluşu, yüzyıllık bir kaplumbağanın tarihten günümüze taşıdığı gizemli sırlar, yazılı tabletler ve bir anahtar…

Tarih, gizem, merak, macera ve heyecan dolu bir serüvene hazır olun!

Macera, Tarih, Arkadaşlık, Gizem, Hayvanlar

Kayıp Kitaplıktaki İskelet (Roman), 208s.

Yayıncı: Tudem

Resimleyen: Saadet Ceylan

Sınıflar: İlkokul 4. Sınıf, Ortaokul 1. Sınıf, Ortaokul 2. Sınıf

Dizideki Kitaplar

Paylaş:

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.