Bilgi Yayınevi,  Çılgınlar Sınıfı Dizisi,  Çocuk,  Çok Satanlar,  Dedektiflik,  İlkokul 3. Sınıf,  İlkokul 4. Sınıf,  Kitaplar,  Öne Çıkanlar,  Roman

ÇILGINLAR SINIFI 4 / SIRLAR TAKIMI

Çocuk edebiyatının üretken, bol ödüllü yazarı Mavisel Yener, Çılgınlar Sınıfı serisinde araştırmaya meraklı çocuklara sesleniyor.

Korsan Takımı’nda Piri Reis ile tanışıp tarihin derinliklerinde eğlenceli bir yolculuğa çıkan çocuklar Çıldıran Kasaba’da Anadolu Medeniyetleri Müzesi’ndeki nefes kesen serüvene tanık oluyorlar. Anadolu Medeniyetlerini eğlenceli bir kurgu aracılığı ile öğrenirken heyecanlı bir okumaya yelken açıyorlar. Dinozor Takımı’nda 125 milyon yıllık olduğu iddia edilen dinozor fosilinin sırrını ortaya çıkarıyorlar.

Çılgınlar Sınıfı Dizisi, sürükleyici maceralarının yanısıra satır arasına nakışlanan iletileri ile öğrencileriyle birlikte kitap hakkında konuşup tartışarak edebiyatın derslere destek olma gücünden yararlanmak isteyen öğretmenlere olanak tanıyor.

Araştırma, Tarih Bilinci, Bilimsel Bakış, Kültürel Varlıklarımıza Sahip Çıkmak, Arkadaşlık, Takım Çalışması

Çılgınlar Sınıfı 4 / Çılgınlar Takımı (Roman) 64s.

Yayıncı: Bilgi

Resimleyen: Dorukhan Özcan

Sınıflar: İlkokul 3. Sınıf, İlkokul 4. Sınıf

Paylaş:

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.