Çocuk,  Hep Kitap,  İlkokul 1. Sınıf,  Kitaplar,  Masal,  Okul Öncesi,  Öne Çıkanlar,  Öykü,  Şiir,  Son Çıkanlar

PATLAMIŞ MISIR SEVENLER SİNEMAYA KOŞSUN

Mavisel Yener’in sürükleyici, eğlenceli dilinden şiirli bir masal.  Filmde oynamak isteyen Canoğlan kendini beyaz perdenin büyülü dünyasında bulur. Filme emek veren herkesle tanışır. Sanata İlk Adım Dizisi, çocuğu erken yaşta sanatla tanıştırarak, estetik duygularını geliştirmesini, özdeşim kurabilme becerisi edinmesini ve içindeki sanat yeteneğini keşfetmesini hedefliyor.  Resim, müzik, masal, şiir derken, şimdi de okurunu sinemaya götüren eğlenceli bir şiirli masal bekliyor küçük büyük herkesi. Sinemada patlamış mısır keyfi yaşamak isterseniz, patlatın mısırları, alın bu kitabı elinize. Bir sinema perdesinde gördüğünüz hareketli görüntüleri kimlerin, nasıl oluşturduğunu ve bir filmin ardında nasıl bir ekip olduğunu keşfedin. Kim daha önemli diye birbirlerine düştüklerine bakmayın, hepsi şaka tabii ki… Uyumlu bir ekip çalışması olmasa, ortaya güzel işler çıkmaz ki! Yedi kitaptan oluşan diziyi Esra Uygun resimledi.

Kocaeli Yüksek Öğrenim Vakfı (KYÖV) tarafından verilen Çocuk Edebiyat Ödülü’ne layık görülen Sanata İlk Adım Dizisi, okurunu sanatla buluşturup eleştirel ve yaratıcı düşünceyi destekliyor.

Sanat Sevgisi, İşbirliği, Hayal Gücü

Yazan: Mavisel Yener

Resimleyen: Esra Uygun

Yayıncı: hep Kitap

Sayfa Sayısı: 36

Yayın Yılı: Kasım 2018

Sınıflar: Okul Öncesi, 1. Sınıf

Paylaş:

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.